Ο Δρ. Γιώργος Ποταμίτης προσωπικός σύμβουλος του Υπ.Υγείας

Apr 25, 2019Γιώργος Ποταμίτης

Ο Υπουργός ευχαρίστηκε τον Δρ. Ποταμίτη πρωτίστως για την έμπρακτη στήριξή του στην εφαρμογή του ΓεΣΥ

Ο Δρ. Ποταμίτης θα συμμετέχει στην αξιολόγηση των καταλόγων των ιατρικών πράξεων που αφορούν στους Ειδικούς Ιατρούς.

Τον Δρ. Γιώργο Ποταμίτη διόρισε ως προσωπικό του σύμβουλο ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, για την αξιολόγηση των καταλόγων των ιατρικών πράξεων που αφορούν στους Ειδικούς Ιατρούς.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Υπουργός Υγείας, ανέφερε πως επέλεξε τον Δρ. Ποταμίτη «σεβόμενος τις επιστημονικές γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει ο δρ Γιώργος Ποταμίτης, αλλά και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή που έχει να προσφέρει ο ιατρικός κόσμος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκαιρη προετοιμασία του ΟΑΥ ενόψει της εφαρμογής της 1ης φάσης του ΓεΣΥ»

«Έχω πολλάκις απευθύνει κάλεσμα στην ιατρική κοινότητα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι γνώσεις και η εμπειρία τους πρέπει να αξιοποιούνται, ώστε να παραδώσουμε στον Κύπριο ασθενή το Σύστημα Υγείας που δικαιούται και αξίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου.

Τέλος, ο Υπουργός ευχαρίστηκε τον Δρ. Ποταμίτη πρωτίστως για την έμπρακτη στήριξή του στην εφαρμογή του ΓεΣΥ αλλά και την εποικοδομητική του προσφορά που τιμά το ιατρικό επάγγελμα.