Καλώς ήλθατε στο Ιατρικό μας Κέντρο

Ένα μέρος που πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως “πολυδύναμο ιατρείο” από έναν από τους καθηγητές μου που ήρθε να μας επισκεφτεί

Γιώργος Ποταμίτης

Το όραμά του ήταν η δημιουργία ενός χώρου με ένα φιλικό περιβάλλον, όπου διατίθενται οι διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες της Γαστρεντερολογίας, της Ηπατολογίας και της Εσωτερικής Ιατρικής.

Αλεξία Ποταμίτου

Η παρουσία της Αλεξίας έχει καλύψει τη διατροφή και τη δίαιτα για την παχυσαρκία, αλλά και για άλλες κλινικές καταστάσεις.

Σχετικά με εμας

Σ΄ ένα σύγχρονο πολυδύναμο και καινοτόμο Ιατρικό Κέντρο Γαστρεντερολογιάς-Ηπατολογίας-Παθολογίας και Κλινικής Διαιτολογίας –Διατροφολογίας με πρωτοπαριακό εξοπλισμό υποστήριξης και έμπειρο Γραμματιακό και Νοσηλευτικό Προσωπικό δίνουμε απάντηση στα προβλήματα υγείας που αφορούν την εξειδικευμένη ιδιότητα μας. Με φροντίδα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με πυξίδα την επιστημονική γνώση, κατάρτιση, συνεχή επιμόρφωση και διαχρονική εμπειρία προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ.

Έχουμε αναπτύξει συνεργασία με τα περισσότερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, δημιουργήσαμε την μονάδα ενδοσκόπησης στο Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο όπου κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί διενεργούμε θεραπευτικές και διαγνωστικές ενδοσκοπήσεις Γαστρεντερικού χρησιμοποιώντας τον δικό μας πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό OLYMPUS, ως επίσης στο AMC Τετάρτη πρωί.

Στο Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και AMC γίνονται εισαγωγές ασθενών υπο την ευθύνη μας για νοσηλεία και θεραπεία.

Δημιουργήσαμε την πρώτη μονάδα Κινητικών Διαταραχών, Μανομετρίας και πεχαμετρίας στην Κύπρο. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία την δημιουργία πρώτης μονάδας Ενδοσκοπικής Κάψουλας Λεπτού εντέρου.

Στο ιατρείο μας έχουν αναπτυχθεί ερευνητικά προγράμματα ως επίσης παρέχεται εκπαίδευση στην Γαστρεντερολογία Ηπατολογία σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και Κρατικού Πανεπιστημίου.

Η παρουσία της Αλεξίας κάλυψε το πεδίο διαιτολογίας και διατροφολογίας για παχυσαρκία αλλά και παθήσεις Γαστρεντερικού ως και άλλων συστημάτων ως επίσης προληπτικής υγιεινής διατροφής.

Αναπτύξαμε μονάδα Breath Test για διενέργεια μεγάλου αριθμού διαγνωστικών εξετάσεων όπως δυσανεξία στη Λακτόζη, ελέγχου λοίμωξης απο το Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού, Bacteria Overgrowth test, δυσανεξία στη φρουκτόζη και άλλα.

Την τελευταία πενταετία αναπτύξαμε μονάδα μελέτης Μικροβιώματος και μεταμόσχευσης μικροβιακής χλωρίδας (FMT)  που ήδη εφαρμόστηκε σε λοιμώξεις απο το κλωστηρίδιο.

Γιώργος Ποταμίτης

Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος – Παθολόγος
F.E.B.G.H

Αλεξία Ποταμίτου

Κλινικός Διαιτολόγος / Διατροφολόγος
BS, MS (ΗΠΑ)

πρόσφατα άρθρα

Τρώτε Συνειδητά;

Τρώτε Συνειδητά;

    Πολλές φορές οι διαιτώμενοι που παρακολουθώ και συμβουλεύω δεν θέλουν να πεινάσουν!. Δυσκολεύονται να διαχειριστούν το αίσθημα της πείνας και θέλουν να το ξορκίζουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Όταν μοιράζονται μαζί μου αυτή τους την ανησυχία, ξαφνιάζονται...

Διαβάστε Περισσότερα
Υπενθύμιση:Νερό

Υπενθύμιση:Νερό

    Το νερό είναι το σημαντικότερο θρεπτικό συστατικό που λαμβάνουμε καθημερινά. Καθόλου παράξενο λοιπόν που οι ερωτήσεις προς τους διαιτολόγους για το νερό είναι πολλές και καθημερινές! Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Ποια ποτά θεωρούνται ότι συμμετέχουν στην...

Διαβάστε Περισσότερα
Η ροδόχρους ακμή μέσα από τα μάτια της εννιάχρονης κόρης μου. Ένα προσωπείο μπορεί να χωρέσει πολλά συναισθήματα.

Η ροδόχρους ακμή μέσα από τα μάτια της εννιάχρονης κόρης μου. Ένα προσωπείο μπορεί να χωρέσει πολλά συναισθήματα.

    Ας δημιουργήσουμε μαζί μια ιδιαίτερη εμπειρία για την κοινότητα της ροδόχρου ακμής, ώστε όλος ο κόσμος να τη δει, να την ακούσει και να την αισθανθεί. Για εμάς η πάθηση αυτή είναι πέρα από το τι φαίνεται στο πρόσωπο του παθόντα. Στόχος μας είναι να...

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού παρακάτω.

(+357) 22 495 220

 

(+357) 22 493 869

 

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος