Δευτέρα: Ψάρι στην κόλλα
Ένα πανευκολάκι φαγητάκι Δευτεριάτικα με ένα ψάρι αρκετά άνοστο 🥴
Εμείς όμως το κάναμε νόστιμο και θρεπτικό.

Αριθμός μερίδων
#
Υλικά
-
8 κατεψυγμένα ή φρέσκα φιλέτα ψάρι
-
4 μέτριες πατατούλες με το φύλλο
-
4 ντομάτες αποξηραμένες
-
4 σκελίδες σκόρδο
-
4 φέτες λεμόνι
-
4 Κ ελαιόλαδο
-
300 μλ νερό με 1 κ ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
-
Βάζετε 2 ψάρια ανά κόλλα μαγειρικής.
-
Κόβετε μια πατάτα σε φέτες και πρόσθετε μια σελίδα σκόρδο , μια αποξηραμένη ντομάτα, φέτα λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
-
Κλείνετε σε πουγκιά
-
Βάζετε τα πουγκιά σας το ένα δίπλα στο άλλο σε δοχείο πυρίμαχο
-
Βάζετε το ζωμό στο σκεύος και ψήνετε για 45 λεπτά στους 190
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.