Εύκολο Χορτοφαγικό στη κατσαρόλα
Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους και αυτός είναι ο λόγος που θα λατρέψετε αυτήν τη συνταγή. Γίνεται εύκολα, γρήγορα και σε μια μόνο κατσαρόλα! Δεν της λείπει καμιά υδατοδιάλυτη βιταμίνη και συνδυάζεται με κινόα, άγριο ρύζι ή ζυμαρικά.

Αριθμός μερίδων
2
Υλικά
- 300γρ κολοκύθα κόκκινη
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- ½κ κουρκουμά
- ½κ γλυκιά πάπρικα
- ½ κ κύμινο
- 1Κ ελαιόλαδο
- 5-6 δεντράκια μπρόκολο
- 2Κ καλαμπόκι
- 1Κ πάστα λιαστής ντομάτας
- 1φλ γάλα καρύδας
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια κουταλιά ελαιόλαδο βάζετε τα αρτήματα και μετά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Έπειτα την κολοκύθα, την πιπεριά, το καλαμπόκι, το μπρόκολι.
- Αφού πάρουν μια βράση προσθέτετε το πατε λιαστής ντομάτας ανακατεύετε και βάζετε το γάλα καρύδας και το σπανάκι.
- Έτοιμο για σερβίρισμα σε 20 λεπτά.
- Σερβίρετε με ρύζι καστανό, κινόα, κεχρί ή φαγόπυρο
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.