Μαροκινό πιάτο με κοτόπουλο
Μια συνταγή της φίλης μου της Ελένης! Πανεύκολη, πολύ χαμηλοθερμιδική και μαροκινή. Μας αρέσουν τα μπαχάρια που χρησιμοποιούν οι Mαροκινοί όπως επίσης και το γεγονός οτι ψήνεις αργά και το φαγητό τους έχει βάθος στη γεύση!
Είναι πολύ χαμηλοθερμιδική συνταγή και γίνεται και με λαχανικά ( όπως κολοκύθα ή μπρόκολι, κουνουπίδι) αντί κοτόπουλο.

Αριθμός μερίδων
2
Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλο
- 1κ κύμινο
- 1κ τζίτζερ
- 6 παστά χρυσόμηλα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 500ml ζωμό κότας
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το κύμινο , τζίτζερ σε 1Κ ελαιόλαδο. Προσθέτετε το κοτόπουλο και τα χρυσόμηλα και αφού πάρουν λίγο χρώμα(3 λεπτά) βάζετε το ζωμό , ψήνετε σε σιγανή φωτιά για 40 λεπτά. Συνοδεύετε με ρύζι ή με κουνουπίδι.
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.