Μια μακαρονάδα είναι πάντα μια καλή ιδέα

Αριθμός μερίδων
2
Υλικά
- 250 γρ ζυμαρικά χωρίς γλουτένη ή ζυμαρικά από ρύζι ή φακές ή ρεβίθια (υπάρχουν στην αγορά)
- ½ φλ ελαιόλαδο
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 3 φιλέτα αντζούγιας (προαιρετικό)
- 2 χούφτες ή 1 δέσμη σπανάκι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (ψήνω ελαφρώς στον ατμό)
- Χυμό ½ λεμονιού
- Αλάτι χοντρό (1 κ)
Εκτέλεση
- Ψήνετε τα ζυμαρικά όπως αναγράφει η συσκευασία.
- Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα βάζετε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνετε το ελαιόλαδο και τις αντζούγιες. Ανακατεύετε συνεχώς να μην καούν τα σκόρδα.
- Προσθέτετε τη λαχανίδα ή το σπανάκι και ψήνετε για 1 λεπτό περίπου, έπειτα ρίχνετε τα ζυμαρικά και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά.
- Ρίχνετε χοντρό αλάτι από πάνω και χωρίζετε σε δύο μπολάκια.
- Enjoy!
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.