Ντοματόσουπα στη μαγείρισσα

Αριθμός μερίδων
2
Υλικά
- 650 γρ ντοματίνια ώριμα
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
- 1 κεφάλι σκόρδο (κομμένο στη μέση)—ΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
- 1 χούφτα βασιλικό
- Λίγο φρέσκο θυμάρι
- 1 καυτερή πιπεριά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 Κ ελαιόλαδο
- ½ φλ γάλα καρύδας η γάλα σόγιας
- ½ φλ ζωμό λαχανικών με νερό και λίγο παραπάνω
Εκτέλεση
-
Σε ένα σκεύος για σούπα ρίξτε το ελαιόλαδο, τις ντοματούλες, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τον βασιλικό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και τη καυτερή πιπεριά αν θέλετε.
-
Ψήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν οι ντομάτες , να ψηθούν τα κρεμμύδια και ο σκόρδος να βγαίνει από το φύλλο του όταν πατήσετε το κεφάλι με ευκολία.
-
Ρίξτε το γάλα καρύδας και το ζωμό λαχανικών και πολτοποιήστε. Ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία για κανένα δεκάλεπτο και απολαύστε.
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.