Πέννες με Κολοκύθα
Αυτό το μήνα τιμάμε ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά! Ποιος δεν αγαπά μια καλομαγειρεμένη μακαρονάδα; Σε αυτή τη συνταγή θα βρείτε επίσης ένα συστατικό πολύ εποχιακό που πιστεύω ότι πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας.

Αριθμός μερίδων
2
Υλικά
- 2 φλ πέννες
- 2 φλ κολοκύθα ψητή κομμένη σε κύβους(ψήστε στο φούρνο όπως είναι και μετά αφαιρέστε τη φλούδα)
- 1 μέτριο καρότο
- 1 φλ γάλα Αλάμπρας βρώμης @ Alambra_dairy_products
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 Κ μηλόξυδο
- 1 κ πάπρικα
- 1 κ κύμινο
- 1/2 κ πιπερόριζα φέσκια τριμμένη (τζίντζερ)
- 2 Κ ελαιόλαδο
- 1 φλ μανιτάρια
- 1 Κ σόγια ή ταμάρι
- 1 Κ πάστα ντομάτας
- 60 γρ τριμμένο σκληρό τυρί ή χαλλούμι
Εκτέλεση
- Βάλτε την κολοκύθα στο φούρνο μαζί με το καρότο και το κρεμμύδι.
- Ψήστε μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα. Πιθανόν να πρέπει να αποσύρετε νωρίτερα το καρότο και το κρεμμύδι.
- Ψήστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Βάλτε στο μπλέντερ την κολοκύθα, το καρότο, το κρεμμύδι, το γάλα βρώμης, το αλάτι, το μηλόξυδο, την πάπρικα, το κύμινο, την πάστα ντομάτας και το τζίντζερ.
- Χτυπήστε να γίνει σάλτσα.
- Σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα μανιτάρια. Μόλις πιουν τα υγρά τους ρίξτε τη σόγια, τα ζυμαρικά και τη σάλτσα.
- Σερβίρετε άμεσα αφού πασπαλίσετε με λίγο χαλλούμι ή μαιντανό.
εξερευνήστε άλλες συνταγές

























































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.