Ρεβίθια με Γλυκοπατάτα

Αριθμός μερίδων
#
Υλικά
-
Τσιγγαρίζεις σε μια κουταλιά ελαιόλαδο 1/2 πράσο λεπτόκομενο
-
1 σκόρδο πολύ μικρά κομμένη
-
1 κ φρέσκο τζίτζερ
-
1 κ κύμινο
-
1 κ πάπρικα
-
1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη κύβους
Εκτέλεση
-
Όταν μαλακώσει λίγο η πατάτα βάζετε τα ρεβίθια τα οποία έχετε μουλιάσει σε κρύο νερό για 1 ώρα τουλάχιστον
-
Βάζετε και 500 μλ νερό, αλάτι και πιπέρι και ψήνετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες 🥴
-
Βάζετε κι άλλο νερό μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβίθια
-
Βάζατε άλλη μια κουταλιά ελαιόλαδο απο πάνω και απολαμβάνετε
εξερευνήστε άλλες συνταγές

























































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.