Σαλάτα με δυόσμο και ροδάκινο

Αριθμός μερίδων
2
Υλικά
- Χυμό από ενα lime ή λεμόνι
- 1 Κ ελαιόλαδο
- 2 Κ δυόσμυ ψιλοκομμένο
- 2 Κ βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 ροδάκινα κομμένα στα τέσσερα
- 75 γρ κινόα
- 160 γρ πράσινα φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 165 γρ καρδούλες μαρουλιού κομμένες με το χέρι ( μεγάλα κομμάτια)
- 30 γρ ρόκα
- 1 μικρό αβοκάντο σε φέτες
Εκτέλεση
-
Βάλτε το δυόσμυ και το βασιλικό σε ένα μπολ μαζί με το lime και το ελαιόλαδο και αφήστε τα στην άκρη!
-
Ανάψτε τη τοστιέρα και ρυθμίστε ψηλή θερμοκρασία. Ρίξτε πάνω τα ροδάκινα και ψήστε για 1 λεπτό κάθε πλευρά. Την ίδια ώρα ρίξτε τα φασολάκι σε ζεματιστό νερό για 3-4 λεπτά και βάλτε κάτω από παγωμένο νερό μόλις τα αποσύρετε.
-
Σε ένα ωραίο μπολ βάλτε όλα τα υλικά με βάση το κινόα, έπειτα τα φασολάκια, το κρεμμύδι και τα ροδάκινα.
-
Πασπαλίστε με το ντρέσινγκ και αλατοπιπερώστε!
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.