Το γλυκό μας δόντι

Αριθμός μερίδων
#
Υλικά
- 4 αυγά ή 4 Κ τσία seeds + 16 K νερό
- 1 φλ μέλι ρευστό
- 2 Κ ζάχαρη καρύδας
- 1 κ βανίλια υγρή
- 3 Κ ελαιόλαδο
- 1 1/3 φλ αλεύρι αμυγδάλου (βράζετε τα αμύγδαλα και τα ξεφλουδίζετε)
- 1 1/3 φλ κακάο σε σκόνη
- ¼ κ αλάτι
- 100 γρ λιωμένη σοκολάτα υγείας για επικάλυψη
- Καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς για επικάλυψη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
- Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπήστε .
- Τοποθετήστε το μείγμα σε ταψί με αντικολλητική κόλλα από κάτω.
- Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά, και αφήνετε να κρυώσουν.
- Κόβετε σε κομμάτια και απολαμβάνετε.
εξερευνήστε άλλες συνταγές

























































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.