Το τέλειο φθινοπωρινό άλειμμα

Αριθμός μερίδων
Υλικά
· 1 ½ φλ ωμά καρύδια πέκανς
· 1 ½ φλ ωμά κάσιους
· 1 Κ κανέλα ( σκόνη)
· ½ κ υγρή βανίλια ( χωρίς ζάχαρη)
· ¼ κ αλάτι
Εκτέλεση
1. Καβουρδίστε τους ξηρούς καρπούς για 5-7 λεπτά, στην κάθε πλευρά, στο φούρνο στους 180 και αφήστε τους στην άκρη. Προσοχή να μην πατήσετε τους ξηρούς καρπούς όπως έπαθα εγώ την πρώτη φορά!
2. Έπειτα, σε ένα δυνατό επεξεργαστή, μην σπάσετε τον αναδευτήρα σας, βάλτε όλα τα υλικά μαζί και χτυπήστε για 5-6 λεπτά να γίνει ρευστό.
Καλή απόλαυση
εξερευνήστε άλλες συνταγές





























































































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.