Δευτέρα: Ψάρι στην κόλλα

Ένα πανευκολάκι φαγητάκι Δευτεριάτικα με ένα ψάρι αρκετά άνοστο 🥴

Εμείς όμως το κάναμε νόστιμο και θρεπτικό.

Αριθμός μερίδων

#

Υλικά

  • 8 κατεψυγμένα ή φρέσκα φιλέτα ψάρι

  • 4 μέτριες πατατούλες με το φύλλο

  • 4 ντομάτες αποξηραμένες

  • 4 σκελίδες σκόρδο

  • 4 φέτες λεμόνι

  • 4 Κ ελαιόλαδο

  • 300 μλ νερό με 1 κ ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση

  1. Βάζετε 2 ψάρια ανά κόλλα μαγειρικής.

  2. Κόβετε μια πατάτα σε φέτες και πρόσθετε μια σελίδα σκόρδο , μια αποξηραμένη ντομάτα, φέτα λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.

  3. Κλείνετε σε πουγκιά

  4. Βάζετε τα πουγκιά σας το ένα δίπλα στο άλλο σε δοχείο πυρίμαχο

  5. Βάζετε το ζωμό στο σκεύος και ψήνετε για 45 λεπτά στους 190

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος