Η Κόκκινη Σάλτσα χωρίς ντομάτες

Αριθμός μερίδων

Υλικά

  • ½ μέτρια κολοκύθα
  • ¼ φινόκιο
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 5 καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 παντζάρι
  • 3 στικς σέλινο
  • Θυμάρι ξηρό
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κ Πιπέρι
  • 1 κ Αλάτι
  • 3 Κ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Αφού κόψετε όλα τα λαχανικά σας σε κομματάκια βάζετε το ελαιόλαδο σε βαθουλό τηγάνι και ξεκινάτε κλασικά να τσιγαρίζετε τα λαχανικά σας ένα ένα.
  2. Πρώτα το κρεμμύδι, σκόρδο και έπειτα τα υπόλοιπα.
  3. Τους δίνετε 7-8 λεπτά να πάρουν μια βράση και βάζεται 3 φλιτζάνια νερό, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και αφήνεται να ψηθεί για 45 περίπου λεπτά.
  4. Έπειτα αλατοπιπερώνετε και πολτοποιείται λίγο λίγο.
  5. Βρείτε ωραία αποστειρωμένα βαζάκια και φυλάξτε τη σαλτσούλα σας στο ψυγείο.
  6. Σας υπόσχομαι θα την καταναλώσετε σε χρόνο ρεκόρ!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος