Η Κόκκινη Σάλτσα χωρίς ντομάτες

Αριθμός μερίδων
Υλικά
- ½ μέτρια κολοκύθα
- ¼ φινόκιο
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 5 καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 παντζάρι
- 3 στικς σέλινο
- Θυμάρι ξηρό
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κ Πιπέρι
- 1 κ Αλάτι
- 3 Κ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Αφού κόψετε όλα τα λαχανικά σας σε κομματάκια βάζετε το ελαιόλαδο σε βαθουλό τηγάνι και ξεκινάτε κλασικά να τσιγαρίζετε τα λαχανικά σας ένα ένα.
- Πρώτα το κρεμμύδι, σκόρδο και έπειτα τα υπόλοιπα.
- Τους δίνετε 7-8 λεπτά να πάρουν μια βράση και βάζεται 3 φλιτζάνια νερό, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και αφήνεται να ψηθεί για 45 περίπου λεπτά.
- Έπειτα αλατοπιπερώνετε και πολτοποιείται λίγο λίγο.
- Βρείτε ωραία αποστειρωμένα βαζάκια και φυλάξτε τη σαλτσούλα σας στο ψυγείο.
- Σας υπόσχομαι θα την καταναλώσετε σε χρόνο ρεκόρ!
εξερευνήστε άλλες συνταγές

























































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.