Καλοκαιρινή Παντζαρόσουπα

Tα τεύτλα ή αλλιώς κοκκινογούλια ή παντζάρια είναι υπετροφή! Αυτή η σούπα είναι καλοκαιρινή και φοβερή! Το καλοκαίρι μου λείπουν οι σούπες, έτσι μετά από μια μέρα στη θάλασσα και στον καυτό ήλιο όσο κι αν ακούγεται περίεργο επιθυμώ να φάω κάτι υγρό και παγωμένο. Το καρπούζι είναι μια πολύ καλή λύση όμως τα παντζάρια είναι μια διατροφική βόμβα!

Αριθμός μερίδων

2

Υλικά

 

  • 2 φλ κομμένα και ψημένα στο φούρνο παντζάρια
  •  ½ κόκκινο κρεμμύδι σε κύβους
  •  2 σκόρδα
  • 2 μεγάλα αγγούρια χωρίς σπόρια (1 φλ περίπου)
  • ½ φλ νερό
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • ½ κ αλάτι
  • 1 Κ μηλόξυδο

Για την παρουσίαση

  •  Αγγουράκι κομμένο σε κομματάκια
  • ½ αβοκάντο
  •  Κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να φτιάξετε ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Το χωρίζεται σε μπολάκι και γαρνίρετε με αγγουράκι, αβοκάντο και κόλιανδρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος