Μπράουνις Πάλι!

 
Αριθμός μερίδων

Υλικά

Στερεά υλικά

· 3/4 φλ ζάχαρη καρύδας η καστανή ζάχαρη ( 100 γρ)

· 1/2 φλ και 1 Κ σκόνη κακάο ( καλή ποιότητα) ( 50 γρ)

· 1/4 φλ αλεύρι καρύδας η αμυγδάλου (33 γρ)

· 2 Κ λιναρόσπορο αλεσμένο

· 1 ½ κ baking powder

· 1/2 κ μαγειρική σόδα

Υγρά υλικά

· 500 γρ μπιζέλι κατεψυγμένο

· 1/3 φλ μέλι η σιρόπι σφενδάμου

· ελάχιστο αλάτι

· 2 κ υγρή βανίλια

· 1 /4 φλ γάλα βρώμης @ Alambra_dairy_products

· 2 Κ λάδι καρύδας

Επικάλυψη

· 3 Κ φυστικοβούτυρο (smooth)

· 3 ½ Κ σκόνη κακάο

· 1/4 φλ μέλι η σιρόπι σφενδάμου

· 2 Κ λάδι καρύδας ( υγρή μορφή)

· 1 κ υγρή βανίλια

· 3-4 Κ νερό η όσο πάρει για να γίνει λείο και απαλό

Εκτέλεση

1. Πρώτα βάζετε τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε με το κουτάλι.

2. Τιπ-Προτείνω να τα μετρήσετε με ζυγαριά για να είστε σίγουροι!

3. Έπειτα βάλτε τα κατεψυγμένα μπιζέλια σε ένα μπλέντερ και ρίξτε από πάνω όλα τα υγρά υλικά!

4. Χτυπήστε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Ρίξτε το μείγμα στο μπολ με τα στερεά υλικά και ανακατέψτε καλά.

5. Βάλτε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.

6. Φτιάξτε την επικάλυψη στο μπλέντερ και βάλτε από πάνω από τα μπράουνις μόλις ψηθούν.

7. Αφήστε να κρυώσουν και κόψτε σε κομμάτια.

8. Φυλάγονται στο ψυγείο για 7 μέρες άνετα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος