Ντοματόσουπα στη μαγείρισσα

 
Αριθμός μερίδων

2

Υλικά

  • 650 γρ ντοματίνια ώριμα
  • 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
  • 1 κεφάλι σκόρδο (κομμένο στη μέση)—ΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
  • 1 χούφτα βασιλικό
  • Λίγο φρέσκο θυμάρι
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 Κ ελαιόλαδο
  • ½ φλ γάλα καρύδας η γάλα σόγιας
  • ½ φλ ζωμό λαχανικών με νερό και λίγο παραπάνω

Εκτέλεση

  1. Σε ένα σκεύος για σούπα ρίξτε το ελαιόλαδο, τις ντοματούλες, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τον βασιλικό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και τη καυτερή πιπεριά αν θέλετε.

  2. Ψήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν οι ντομάτες , να ψηθούν τα κρεμμύδια και ο σκόρδος να βγαίνει από το φύλλο του όταν πατήσετε το κεφάλι με ευκολία.

  3. Ρίξτε το γάλα καρύδας και το ζωμό λαχανικών και πολτοποιήστε. Ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία για κανένα δεκάλεπτο και απολαύστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος