ΠΕΡΣΙΚΟ ΝΤΙΠ

Αριθμός μερίδων

3 φλ

Υλικά

· ¼ φλ ελαιόλαδο

· 1 ξηρό κρεμμύδι

· 2 σκελίδες σκόρδο

· 12 φλ ρόκα, δλδ περίπου 4 δέσμες ( 240 γρ)

· Τα φύλλα από 1 δέσμη φρέσκο δυόσμο

· Τα φύλλα από 1 δέσμη μαϊντανό

· 1 φλ χαλεπιανά η φιστίκια αιγίνης

· Ξύσμα από 2 λεμόνια

· 2 Κ αλάτι

· ½ κ ξηρό δυόσμο για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

1. Στο ελαιόλαδο μαραίνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνετε και τη ρόκα και ψήνετε για 2-3 λεπτά.

2. Αφήνετε να κρυώσουν εντελώς. Βασικά τα βάζετε στο ψυγείο για 10-15 λεπτά.

3. Έπειτα βάζετε την κρύα ρόκα και κρεμμύδι-σκόρδο στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξηρό δυόσμο.

4. Κάνετε ένα πουρέ.

5. Φυλάγετε στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος