ΠΕΡΣΙΚΟ ΝΤΙΠ

Αριθμός μερίδων
3 φλ
Υλικά
· ¼ φλ ελαιόλαδο
· 1 ξηρό κρεμμύδι
· 2 σκελίδες σκόρδο
· 12 φλ ρόκα, δλδ περίπου 4 δέσμες ( 240 γρ)
· Τα φύλλα από 1 δέσμη φρέσκο δυόσμο
· Τα φύλλα από 1 δέσμη μαϊντανό
· 1 φλ χαλεπιανά η φιστίκια αιγίνης
· Ξύσμα από 2 λεμόνια
· 2 Κ αλάτι
· ½ κ ξηρό δυόσμο για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
1. Στο ελαιόλαδο μαραίνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνετε και τη ρόκα και ψήνετε για 2-3 λεπτά.
2. Αφήνετε να κρυώσουν εντελώς. Βασικά τα βάζετε στο ψυγείο για 10-15 λεπτά.
3. Έπειτα βάζετε την κρύα ρόκα και κρεμμύδι-σκόρδο στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξηρό δυόσμο.
4. Κάνετε ένα πουρέ.
5. Φυλάγετε στο ψυγείο για 3-4 μέρες.
εξερευνήστε άλλες συνταγές

























































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.