Ρεβίθια με Γλυκοπατάτα

Αριθμός μερίδων

#

Υλικά

  • Τσιγγαρίζεις σε μια κουταλιά ελαιόλαδο 1/2 πράσο λεπτόκομενο

  • 1 σκόρδο πολύ μικρά κομμένη

  • 1 κ φρέσκο τζίτζερ

  • 1 κ κύμινο

  • 1 κ πάπρικα

  • 1 μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη κύβους

Εκτέλεση

  1. Όταν μαλακώσει λίγο η πατάτα βάζετε τα ρεβίθια τα οποία έχετε μουλιάσει σε κρύο νερό για 1 ώρα τουλάχιστον

  2. Βάζετε και 500 μλ νερό, αλάτι και πιπέρι και ψήνετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες 🥴

  3. Βάζετε κι άλλο νερό μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβίθια

  4. Βάζατε άλλη μια κουταλιά ελαιόλαδο απο πάνω και απολαμβάνετε

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος