Το γλυκό μας δόντι

Αριθμός μερίδων

#

Υλικά

  • 4 αυγά ή 4 Κ τσία seeds + 16 K νερό
  • 1 φλ μέλι ρευστό
  • 2 Κ ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ βανίλια υγρή
  •  3 Κ ελαιόλαδο
  •  1 1/3 φλ αλεύρι αμυγδάλου (βράζετε τα αμύγδαλα και τα ξεφλουδίζετε)
  • 1 1/3 φλ κακάο σε σκόνη
  •  ¼ κ αλάτι
  • 100 γρ λιωμένη σοκολάτα υγείας για επικάλυψη
  • Καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς για επικάλυψη

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
  2.  Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπήστε .
  3. Τοποθετήστε το μείγμα σε ταψί με αντικολλητική κόλλα από κάτω.
  4.  Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά, και αφήνετε να κρυώσουν.
  5. Κόβετε σε κομμάτια και απολαμβάνετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος