Το κοτόπουλο της Τρίτης και τα φασόλια της Δευτέρας!

Αριθμός μερίδων

4

Υλικά

  • 1 Κ ελαιόλαδο
  • 1 κ κάρρυ
  • 1 κ τούρμερικ
  •  1 κ τζίντζερ
  • 1 κ γλυκιά πάπρικα
  • 1 κ κύμινο
  • 400γρ ψημένο κοτόπουλο *βραστό ή ψητό ή και της σχάρας
  • 320 γρ γλυκοπατάτα σε κύβους
  • 6 Κ άσπρα φασόλια (ξεκούννια)
  • 325 μλ γάλα καρύδας
  • 200 γρ μπιζέλι
  • 220 γρ ντοματίνια
  • 300 γρ καστανό ρύζι

Εκτέλεση

  1. Ανάβετε τη φωτιά και ρίχνετε το ελαιόλαδο βάζετε τα καρυκεύματα (κάρρυ, τουρμερικ, τζίντζερ, γλυκιά πάπρικα και κύμινο) για να ανοίξουν! Να αποκτήσουν δηλαδή γεύση και άρωμα! Τσιγαρίζετε μόνο για μισό λεπτό.
  2. Έπειτα ρίχνετε τη γλυκοπατάτα και τα φασόλια. Ανακατεύεται μέχρι να χυλώσουν!
  3. Προσθέστε 300 μλ νερό και το γάλα καρύδας και αφήστε να ψηθούν για 20 λεπτά. Προσθέστε το κοτόπουλο σε κύβους η μικρά κομμάτια, το μπιζέλι, τα ντοματίνια και ψήστε ακόμα 10 λεπτά.
  4. Σερβίρετε με καστανό ρύζι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος