Φτιάξε το απόψε!

Αριθμός μερίδων
Υλικά
-
2 Κ ελαιόλαδο
-
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
-
1 μικρό κομματάκι φρέσκο τζίντζερ στον τρίφτη
-
2-3 σκελίδες σκόρδο
-
1 κ φρέσκο ή σε σκόνη τούρμερικ (Κούρκουμα)
-
1/2 φλ κάστανο ρύζι
-
4 φλ ζωμό λαχανικών
-
1 φλ νερό
-
Λίγο αλάτι και πιπέρι
-
1 δέσμη σπανάκι
-
Χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
- Στο ελαιόλαδο βάζετε το σκόρδο, το τζίντζερ και το φρέσκο κρεμμυδάκι σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά. Προσθέτετε το τούρμερικ και το ρύζι και ανακατεύετε.
- Έπειτα ρίχνετε το ζωμό λαχανικών, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε να πάρουν μια βράση.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου αφού ανακατεύεται πολύ τακτικά.
- Ρίχνετε το σπανάκι άφου το χοντροκόψετε και ψήνετε αλλά 5-6 λεπτά.
- Σιγουρευτείτε ότι το ρύζι είναι ψημένο και σερβίρετε με 1 Κ πέστο βασιλικού.
εξερευνήστε άλλες συνταγές

























































































































































Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.