Μια μακαρονάδα είναι πάντα μια καλή ιδέα

Αριθμός μερίδων

2

Υλικά

  •  250 γρ ζυμαρικά χωρίς γλουτένη ή ζυμαρικά από ρύζι ή φακές ή ρεβίθια (υπάρχουν στην αγορά)
  • ½ φλ ελαιόλαδο
  •  6 σκελίδες σκόρδο
  •  3 φιλέτα αντζούγιας (προαιρετικό)
  • 2 χούφτες ή 1 δέσμη σπανάκι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (ψήνω ελαφρώς στον ατμό)
  •  Χυμό ½ λεμονιού
  •  Αλάτι χοντρό (1 κ)

Εκτέλεση

  1. Ψήνετε τα ζυμαρικά όπως αναγράφει η συσκευασία.
  2. Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα βάζετε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνετε το ελαιόλαδο και τις αντζούγιες. Ανακατεύετε συνεχώς να μην καούν τα σκόρδα.
  3. Προσθέτετε τη λαχανίδα ή το σπανάκι και ψήνετε για 1 λεπτό περίπου, έπειτα ρίχνετε τα ζυμαρικά και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά.
  4. Ρίχνετε χοντρό αλάτι από πάνω και χωρίζετε σε δύο μπολάκια.
  5. Enjoy!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε μια ερώτηση ή κλείστε ραντεβού πιο κάτω.

(+357) 22 454 663

Οδός Κυριακού Μάτση 11, Nikis Center 1ος όροφος 1082, Λευκωσία - Κύπρος